Tempahan Custom

Credit Card Pen Drive

design sendiri

tiada seumpamanya

Description
A pen drive in a form of a card, designed to look like a credit card, so we call it a "Credit Card Pen Drive". The size is the same as any business, name or credit card. It is as slim as 2mm and doesn't get broken easily!

Never forget your pen drive and miss important file sharing anymore. Put it in the wallet and have your pen drive with you anywhere you go.

To add more to it's plus points, have your own design or photo printed on it! We call it absolute uniqueness!

This service is not always available, it is only opened sometimes. Make sure you don't miss it.
Product Name Credit Card Pen Drive Custom Design
Product Code PDCC05C02, PDCC05C04
Design Concept Up to customer
Capacity 2GB
Price RM 30.00
Capacity 4GB
Price RM 38.00
Capacity 8GB
Price RM 53.00
Capacity 16GB
Price RM 68.00
Specifications and Features
Dimension 84mm x 54mm x 2mm
Warranty One year
Write speed 2 - 5 MB/second
Read speed 9 - 11 MB/second
Operating Current <104ma
Suspend Current <86ma
Operating Temperature -10 ~ 55°C
Storage Temperature -20 ~ 55°C
Operating Relative Humidity 20% ~ 90%
Storage Relative Humidity 20% ~ 70%
Shipping
PosDaftar
1 piece RM 2.50
2 pieces and more free
PosEkspress
We have decided to no longer use Pos Ekspress for our shipping. Please refer our page "P'hantaran" for further infos.
PosLaju
Penisular RM 7.00
Sabah & Sarawak RM 10.00
Payment
Maybank
Account Holder Muhammad Akmal bin Abdul Razak
Account No. 159012844616
Email tasseri_ent[at]yahoo.com
CIMB
Account Holder Muhammad Akmal bin Abdul Razak
Account No. 09010003054203
Email tasseri_ent[at]yahoo.com
Bank Rakyat
Account Holder Muhammad Akmal bin Abdul Razak
Account No. 220011322042
Email tasseri_ent[at]yahoo.com
HSBC
Account Holder Muhammad Akmal bin Abdul Razak
Account No. 039-075700-025
How to Order
  1. Complete your front and back design
  2. Fill the form (click the "Order Now" button)
  3. Make a payment to any bank listed above before closing date
Design
Format *.jpg
Size 1000px x 628px (minimum 800px x 502px)
If you need us to design for you, feel free to consult us. We'll do it for free! We have some template for you to choose, but we are ready to accept request for new design. Please note that the designing service doesn't involve photo manipulation.
Order Process
  1. Customers place an order before closing date
  2. Tasseri tells the supplier to finish the orders
  3. Supplier sends the custom pen drives to Tasseri
  4. Tasseri sends the custom pen drive to customers
Please note that Tasseri acts as marketer, not the manufacturer itself. Therefore, the whole process may take a couple of weeks to be completed. After Tasseri give customers' order to the supplier, it takes five to seven days for the supplier to finish the orders, and another three to five days to arrive to Tasseri.
Terma dan Syarat
  1. Warranty adalah atas chip sahaja
  2. Sekiranya warranty digunakan, Tasseri Enterprise (Tasseri) akan menggantikan pen drive dengan design mana-mana pilihannya pada kapasiti storan yang sama.
  3. Tasseri tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku kerosakan ke atas pen drive semasa proses penghantaran oleh pembekal dan semasa proses penghantaran kepada pembeli.
  4. Tasseri tidak bertanggungjawab atas kesilapan yang dilakukan oleh pengilang/pencetak.
  5. Pembatalan tempahan hanya boleh dilakukan dalam tempoh tiga hari menghantar borang ini dan sebelum membuat bayaran.
  6. Tempahan tanpa bayaran lengkap akan dibatalkan secara automatik jika melepasi tarikh tamat terima tempahan.
  7. Tasseri berhak membatalakan tempahan dan akan mengembalikan wang penempah sekiranya ini berlaku.
  8. Dengan membuat pembayaran bermakna anda bersetuju dengan terma dan syarat di atas dan juga terma dan syarat umum kami  di Terma dan Syarat

Ada soalan?

26 comments:

  1. Nk tny laa...
    law nak oder lpas trikh tu ta leyh kew??
    igt nk bg ibu sy.. tp lme g cz ckunk nga keje,,,
    fulus p0wn ckup mkn jewk neyh,,hee...
    tgu gaji lu.. =)

    ReplyDelete
  2. lepas tarikh ni, kita buat bulan depan jer

    ReplyDelete
  3. tempahan custom ni, kita buat kadang-kadang ja. sebab perlukan tempahan yang terkumpul. kalau tak, rugi ja buat..

    kami berkira-kira untuk ambil tempahan sebulan sekali, tapi tu pun bergantung kepada permintaan lah.

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum....
    kalau design sendiri..
    cth cam nak boh gambo kami sendiri...
    mcm mane tu??

    ReplyDelete
  5. kalau tmpah amik ms brapa lma br blh dpt?

    ReplyDelete
  6. 2 ke minggu insya Allah sampai ke tangna penempah (dari tarikh tutup: 28.07.2011)

    ReplyDelete
  7. kenapa alamat email tasseri_ent[at]yahoo.com

    x ada dalam mail?

    We cannot find a match for this email address:

    tasseri_ent[at]yahoo.com

    Please use an email address that looks like user@example.com or a nickname or a distribution list name from your Yahoo! contacts.

    saya dah bankin RM124.00 untuk 2 pandrive.

    ReplyDelete
  8. MawarMerah, thanks.

    email saya tu kena gantikan '[at]' dengan '@'

    saya guna [at] untuk mengelakkan spamming dari iklan-iklan di internet ni. Kalau kita bubuh @ nanti dapat email yang tah apa2 tah.

    boleh saya tau MawarMerah yang mana? maibeba21 ker?

    ReplyDelete
  9. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  10. boleh, hari ni last
    bayar hari ni tau

    ReplyDelete
  11. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  12. a'ah...maibeba21@yahoo.com...
    hehehe baru tau rupanya mcm tu...

    ReplyDelete
  13. aah. hehe...
    lepas tu pasal penghantaran, alamat lain ker alamat sama?
    sebab kat situ bayar dua kali RM7

    ReplyDelete
  14. ada. boleh subscribe supaya nanti saya boleh inform bila tempahan dibuka lagi :)

    ReplyDelete
  15. memang menarik dan unik pendrive ni.. :)

    ReplyDelete
  16. kalau dah buka order baru pls inform saya :)

    ReplyDelete
  17. okay. Nanti saya inform yer.. Saya hantar komen kat blog Cik Shida ya

    ReplyDelete