Pen Drives

Credit Card Pen Drive: Domo
Domo
Domo
Domo
4GB
RM35
Credit Card Pen Drive: VW Beetle
VW Beetle
VW Beetle
4GB
RM35
Credit Card Pen Drive: Ducati
Ducati
Ducati
4GB
RM35
Credit Card Pen Drive: Kejayaan
Kejayaan
Kejayaan
4GB
RM35
Credit Card Pen Drive: Muslim
Muslim
Muslim
4GB
RM35
Credit Card Pen Drive: KLCC
KLCC
KLCC
4GB
RM35
Credit Card Pen Drive: AS Tower
AS Tower
AS Tower
4GB
RM35
Metal Card Pen Drive
Metal Card
Metal Card
8GB
RM43
Credit Card Pen Drive: Evo Lancer 10
LE10
LE10
8GB
RM50
Credit Card Pen Drive: Flower
Flower
Flower
8GB
RM50
Credit Card Pen Drive: iLuvIslam.com
iLuvIslam.com
iLuvIslam.com
2GB
RM25
Credit Card Pen Drive: Lamborghini
Lamborghini
Lamborghini
4GB
RM35
Credit Card Pen Drive: Lancer Evo 10
LE10
LE10
4GB
RM35
Credit Card Pen Drive: BMW M3
BMW M3
BMW M3
4GB
RM35
Credit Card Pen Drive: Motivasi-Langkah
Motivasi
Motivasi
4GB
RM30
javascript button

26 comments:

  1. mACAM-MACAM ada sekarang ni kan...

    ReplyDelete
  2. macam menarik..mau usha2 lagi...=)

    ReplyDelete
  3. kalau ada kete subaru impreza punya gambar
    confirm aku beli ha5

    ReplyDelete
  4. hehehe.. okay, boleh masukkan dalam list :)

    ReplyDelete
  5. bersua muka tidak, tapi tetap setia; beramah-tamah tidak, tapi tetap mesra; bersenda ikut suka jee, tak tau plak ada yang terasa; mengomen macam le hebat, tak prasan rakan rasa kena sebat; duhai sahabat duhai pelawat, kususun ruas jari yang karat, mohon ampun ke hadrat, agar kita semua beroleh rahmat, Allah limpahi dengan berkat

    ReplyDelete
  6. ingt nak order arni,pendrive smoan gmbr tu tertinggal lak..

    sok sy order ea..

    TQ coz cepat respon..

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum...

    Pen Drive sy dah selamat sampai minggu lepas...

    ReplyDelete
  8. waalaikumsalam. thanks for the info. kalau rajin pos la gambar kat facebook :)

    ReplyDelete
  9. nak jadi sponser tak?
    contest tu bermula 1 mac - 30 mac.
    sekali gus mempromosikan blog/ facebook anda =)
    kalau berminat sila kunjung ke http://gadisbibirseksi.blogspot.com/2012/02/contest-akan-bermula.html

    ReplyDelete
  10. salam,, saya dah letak blog dengan fanpage dalam senarai sponsor,, do check it out,, apa details yang nak kena hantar untuk jadi pengiklan tu yer?

    ReplyDelete
  11. saya dah order awal.. knp last2 minit baru cakap ta boleh buat??

    ReplyDelete
  12. Salam...sy berminat untuk menjalankan perniagaan ni..kalau sy boleh dapatkan bahan mentah dr tuan? Email sy... amirul.hafiz@yahoo.com.my. tq...

    ReplyDelete
  13. blog ni still open utk order pendrive ke? sbb tgk respon sume cm da lama je.. klo open, nk juge order.. =)

    ReplyDelete
  14. macam macam pen drive awak ada. good luck in your sales
    Usb pen drive

    ReplyDelete
  15. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : asianbet77@yahoo.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    asianbet77.com

    Download Disini

    ReplyDelete
  16. Pen drives are becoming increasingly popular as more people are beginning to recognize their functions. They are sold everywhere that electronic computer devices are found and so people are seeing them and watching them get advertised. For someone who is moving from the old floppy disk to the pen drive, they might want to know which one to get.

    buy pendrive online

    ReplyDelete
  17. Выбирай! индивидуалки Москва выезд sexy ebony has come to visit you with lots of sexual desires..call me and i will be right with you....

    ReplyDelete