Peluang Menjadi Pengiklan Tasseri Enterprise

Pertama sekali  nak tanya, pernah tak dengar pasal pen drive kad kredit dengan design sendiri? Macam yang ini:


OK, inilah pen drive yang dihasilkan dengan design sendiri. Boleh letakkan gambar anda di atas pen drive kad kredit ni. Pen drive ni, bukan Tasseri Enterprise yang kilangkan, tapi kami ada pengilangya sendiri. Jadi, tempahan pen drive design sendiri ni, kami tak selalu buka. Hanya pada masa-masa tertentu saja. 20.05.2011 adalah kali terakhir kami terima tempahan.

Jadi, sekarang kami sudah buka tempahan yang baru, dan akan ditutup pada 28.07.2011. Untuk mengumpul tempahan tu, kami berhajat menggunakan khidmat-khidmat blogger-blogger sekalian :) Jadi, kami pun membuka beberapa tempat kepada blogger untuk menjadi pengiklan kepada kami, iaitu sebanyak sepuluh blogger saja yang blognya mempunyai ranking alexa.com kurang daripada 1,000,000.

Apa yang perlu dilakukan ialah membuat satu review atau entri iklan di blog anda yang mempromosikan pen drive design sendiri ini selain meletakkan banner kami.

Ganjaran menarik menanti anda. Anda berpeluang untuk mendapat pen drive design sendiri untuk anda sendiri! Lihat maklumat lanjut dalam butiran-butiran pengiklanan di bawah:

Matlamat Review
- mempromosi tempahan pen drive kad kredit design sendiri

Tawaran dan Ganjaran
- hanya ditawarkan kepada 10 blogger pertama yang terpilih (ranking alexa.com kurang daripada 1,000,000)
- blogger yang menyalurkan hit terbanyak mendapat ganjaran pen drive kredit kad design sendiri 4GB
- blogger yang menyalurkan hit ke-2 terbanyak mendapat ganjaran pen drive kredit kad design sendiri 2GB
- 8 blogger lain mendapat pen drive 2GB iluvislam.com.

Review
- sticky post minima selama 7 hari bermula antara 18.07.2011 dan 28.07.2011
- banner saiz minima 125 x 125 selama sebulan bermula 29.07.2011
- style: gaya tersendiri
- kandungan: pasal pen drive kad kredit tempahan sendiri :)

Sekiranya anda berminat, sila hubungi kami melalui email tasseri_ent[at]yahoo.com dan berikan alamat blog anda.

Cepat, jangan lepaskan peluang ini!

11 comments:

  1. tak pasti raking alexa.com my blog ke berapa (=

    ReplyDelete
  2. sama jgk tak tau rank alexa brpa.. mcm tak tersenarai dlm alexa jer..

    ReplyDelete
  3. nak tengok ranking di alexa, hanya masukkan URL blog anda kat SINI>

    ReplyDelete
  4. adeh....ranking alexa blom kurg 1,000,000..kena tunggu lg la ni....

    ReplyDelete
  5. bila tawaran baru akan dibuka????^^

    ReplyDelete
  6. mungkin hujung bulan depan atau awal bulan sembilan

    ReplyDelete
  7. boleh bagi email kat saya. nanti senang saya nak maklumkan

    ReplyDelete
  8. SY PUNYE RANKING ELAXA XTAU SMP KE TIDAK.HUHU

    ReplyDelete